Tre hotell i London (i samma prisklass)

Det finns mängder av hotell att välja för den som vill resa till och bo några dagar i London. En del siktar in sig på att vara budgethotell med riktigt låga priser medan andra har större fokus på kvalité, service och att ge besökarna något utöver det vanliga. Några av de hotell som valt att erbjuda riktigt bra hotellvistelser utan att för den skull ha allt för höga priser är hotellen som presenteras nedan. Alla erbjuder ett dubbelrum för mellan 1000 och 1700kr per natt.

Novotel London Paddington

Detta hotell ligger mycket centralt i London och har fyra stjärnor som speglar att de erbjuder service på en riktigt hög nivå. Detta speglar sig även i de recensioner som hotellet fått då det sammanlagda betyget från gästerna på hotellet är 4,5 av 5 vilket bör ses som toppbetyg.

Hotellet passar utmärkt för de som bo nära Paddington Station, Big Ben och Trafalgar Square till ett bra pris. En natt i ett dubbelrum kostar drygt 1000kr vilket är mycket prisvärt för ett fyrstjärnigt hotell så centralt.

London Bridge Hotel

London Bridge
London Bridge

London Bridge Hotel är beläget mycket nära London Bridge, vilket inte är så oväntat med namnet på hotellet. Det är mycket centralt och en perfekt utgångspunkt för den som vill utforska staden oavsett om man vill se klassiska turistattraktioner eller bara gå omkring i London och känna pulsen.

På hotellet finns restaurang, bar och gym. Den som bara vill slappa kan med andra ord lätt vara kvar på hotellet en halv eller heldag för att samla kraft till kommande dagar.

Priset är något dyrare än Novetel London Paddington men läget är även något bättre. Pris för ett dubbelrum ligger på ca 1500kr per natt.

Jenkins Hotel

Kan man tänka sig bo lite utanför de mest centrala delarna av staden är Jenkins Hotel ett bra och framförallt prisvärt alternativ. Hotellet ligger i det lugna området Bloomsbury vilket gör att man kan gå till bland annat Oxford Street och shoppa eller British Museum och njuta av konst. De som vill ta sig till andra turistattraktioner gör detta enklast genom tunnelbanan.

Frågar man personalen på Jenkins Hotel så ser de själva sig som ett klassiskt brittiskt Bed and Breakfast vilket kan vara en av orsakerna till priserna hålls nere. Samtidigt är gränsdragningen mellan hotell, hostel och Bed and Breakfast knappast huggen i sten. Allt handlar vad man vill ha ut av sin hotellvistelse. Det är det som ska avgöra – inte priset.

Kommentarer är stängda. Publicerat av: admin