Hitta inspiration till rätt upplevelse på semestern

Camping och långa sandstränder i alla ära men ibland krävs det något mer för att semestern ska bli årets bästa veckor. Något som växer år från år är upplevelser av olika slag. Allt från stillsamma dagar på Spa till actionfyllda paintballtävlingar eller genom att få provköra en Ferrari. Utbudet är mycket stort och det brukar löna sig att se över hela utbudet i god tid innan semestern för att hitta rätt aktivitet.

En av de sidor som säljer ett stort utbud av upplevelser är www.boxexperience.com. Denna sida erbjuder en av de vägar som går att utnyttja för att bestämma sig lättare. De kallar det för ”Pelle Testar”. En testperson (som troligtvis heter Pelle) har det delikata arbetet att prova på allt från att flyga flygplan och hoppa fallskärm till att fäktas och rida islandshäst.

De aktiviteter som Pelle har testat presenteras utifrån hans perspektiv och hur han upplevt det hela. En betydligt mer personlig beskrivning än de (ofta) säljande aktivitetsbeskrivningarna som finns på dessa sidor. Den som har svårt att hitta rätt kan varmt rekommenderas att läsa ”Pelle Testar”

En annan väg att gå är att klicka på ”Populäraste upplevelserna”. Detta är något som de flesta företag som erbjuder upplevelsepresenter har på sin hemsida. Självklart betyder det inte att detta är de bästa för just dig men genom att titta på de mest populära har man i alla fall säkerställt sig om att många andra uppskattar just denna upplevelse.

Ytterligare en väg att gå är läsa vad Expressen, Aftonbladet och andra större dagstidningar skriver om de olika aktiviteterna. Nästan varje sommar kommer semesterguider fulla med tips på vad man ska uppleva i olika städer. Inte sällan lyfter de just fram de mer udda upplevelserna och recenserar dessa. Fördelen här är att de inte har någon vinning att göra detta positivt eller negativt vilket gör att man får en tydlig objektiv bild om vad som väntar.

Kommentarer är stängda. Publicerat av: admin